POKLIČITE NAS
 
041 387 770
  pišite nam: erbeznik@siol.net

SelitveZ nami so selitve lažje

Selitveni servis, prevoz klasičnega tovora in druge selitvene storitve 
IZJAVE STRANK
 
 “Ko smo se z družino pred leti selili, smo vse naredili sami. Takrat smo kar nekaj  stvari  polomili in porabili kar dva vikenda, da smo vse preselili. Tokrat smo se po priporočilu znanca odločili za Selitveni servis Erbežnik in niso nas razočarali.”
 
 5 od 55 od 55 od 55 od 55 od 5
 

SELITVE - SELIVENI SERVIS


 Selitveni servis Erbežnik Ljubljana

ZAKAJ IZBRATI NAS

Smo mlada ekipa, zanesljiva in hitra.

Z dolgoletnimi izkušnjami na področju selitev zasebnih in poslovnih prostorov poskrbimo, da vaša selitev poteka brez stresa in skrbi.
OSTALE STORITVE


PREVOZI

SKLADIŠČENJE
 Opravljamo prevoze vseh vrst.

prevoz pri selitvi

prevoz večjih tovorov

prevoz težjih tovorov

prevoz občutljive opreme in pohištva


PREBERI VEČ 

 
Potrebujete začasni skladiščni prostor? Pri selitvah se pogosto zgodi, da celotne opreme ali pohištva ni mogoče takoj prepeljati na novo lokacijo (ali pa sploh ne). Zato našim naročnikom nudimo začasno skladiščenje njihove opreme ali pohištva v našem lastnem skladišču.

PREBERI VEČ 

BELJENJE

ODVOZ NA DEPONIJO
 
Potrebujete beljenje prostorov? Ni problema! Tudi počistimo za sabo! Pri selitvah so novi ali stari prostori pogosto potrebni osvežitve. Da bodo ti primerni za nove stanovalce, vam vaše novo/staro stanovanje ali poslovni prostor tudi kvalitetno prebelimo.

PREBERI VEČ 
 
Če potrebujete odvoz odpadnega pohištva in predmetov na deponijo, lahko to namesto vas naredimo mi. Odvoz na deponijo je pri selitvah zelo pogost, saj se takrat marsikakšen kos opreme in pohištva zavrže.


PREBERI VEČ O NAS
 
Selitveni servis erbežnik Ljubljana
Selitveni servis Erbežnik Ljubljana

Iščete zanesljiv selitveni servis, ki bo poskrbel za selitve iz vašega stanovanja, hiše ali selitev vašega poslovnega prostora? Se želite izogniti poškodbam ali izgubi opreme med selitvijo in varno preseliti tudi najobčutljivejše kose pohištva in opreme? Se želite izogniti skritim stroškom in dolgotrajnim selitvam?

Potem za vašo selitev izberite Selitveni servis Erbežnik Ljubljana.

Z nami bo vaša selitev kot avantura. Brez stresa, Brez skrbi!


PREBERI VEČ  

MILAN ERBEŽNIK s.p. © Vse pravice pridržane