Selitve poslovnih prostorov

 

Pri selitvah poslovnih prostorov poskrbimo tudi za demontažo in montažo pohištva, pakiranje in zaščito vaših stvari, prenos, prevoz, iz in v objekt, selitev težjih predmetov in odvoz odpadnega materiala (odsluženega pohištva, bele tehnike) na deponijo. 

 

 

Se selite? Vas skrbi kako boste vse opravili?

Potem za vašo selitev izberite Selitveni servis Erbežnik Ljubljana in prepustite delo profesionalcem.

 

S široko paleto selitvenih storitev, prijaznim in skrbnim osebjem ter številnimi zadovoljnimi naročniki jamčimo, da bo vaša selitev izpeljana hitro, skrbno, kvalitetno in ugodno.

 

  

Kaj lahko storimo za vas?

 

 • Selitve za fizične osebe – selitve stanovanj, hiš, vikendov

 • Selitve za pravne osebe – selitve poslovnih prostorov, hal , skladišč ipd.

 • Demontaža in montaža pohištva

 • Pakiranje in zaščita vaših stvari

 • Prenos, prevoz iz in v objekt

 • Priklop bele tehnike

 • Selitev težjih predmetov

 • Odvoz odpadnega materiala (odsluženega pohištva, bele tehnike) na deponijo

 • Shranjevanje v lastnem skladišnem prostoru (300 m2)

 • Čiščenje

 • Beljenje

 • Pripeljemo vam pohištvo tudi iz pohištvenih salonov v Sloveniji ali tujini (npr. Iz Ikee v Celovcu, Gradcu ali Gorici). In če želite, vam ga tudi sestavimo.

 

 

Brezplačen ogled

 

Naše navečje odlike in kakovosti so da smo zelo hitri, natančni, previdni in pazimo na blago, ki ga selimo. Za vsako selitev pridemo na brezplačni ogled, da točno vidimo, kaj se seli, od kod in kam in kakšni so pogoji za selitev (stopnice, dvigalo, demontaža,...). In na podlagi videnega postavimo končno ceno selitve.

 

 

 


Zavarovanje blaga

 

Kupce pri najemu selitvenega servisa pogosto skrbi, da bo prišlo do poškodbe blaga, ki se ga seli, ali da bi se blago izgubilo. Do poškodb blaga lahko pride tudi zaradi nepravilnega skladiščenja med prevozom. Mi imamo vso blago ki ga selimo zavarovano.
 

Ocena del vedno v prid naročniku

 

Večina selitvenih servisov svoje storitve računa po urah. To pomeni, da se njihove ure štejejo od trenutka, ko njihov šofer štarta iz podjetja, do takrat, ko se v podjetje vrne. Pri nas končno ceno določi na podlagi ogleda in pošljemo toliko ljudi, da selitev čim hitreje izvedemo.

 

 

Selitve tudi med vikendi in ob praznikih

 

Želite vašo selitev opraviti konec tedna, soboto ali v nedeljo? Seveda! Lahko tudi med prazniki! Pa naj bo sonce, dež ali sneg. Vaša selitev bo vedno opravljena v dogovorjenem času in po dogovorjeni ceni.

 


Bogate izkušnje in večletna tradicija

 

Opravili smo že ogromno selitev. Naši naročniki so fizične osebe in podjetja (npr. Color Medvode, Zdravstveni dom Fužine, Geodetska uprava, Ministrstvo za kmetijstvo,....)


 

Pokličite nas ali nam pošljite povpraševanje

 

Če potrebujete zanesljiv selitveni servis, nas lahko pokličete na 041 387 770 ali nam pišete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Vaše vprašanje oz. povpraševanje za odvoz na deponijo pa nam lahko pošljete tudi preko kontaktnega obrazca.